Este es un evento pasado. El registro está cerrado. Ver más eventos de IsCham

default_title_home_alt

IsCham and Innonation invite you to attend


Cross Border Innovation Forum



July 4th, 2018 | Beijing, China,Renaissance Beijing Capital Hotel

61 E 3rd Ring Rd Middle, ChaoyangQu, Beijing Shi, China

北京市朝阳区东三环中路61号 富力万丽酒店


Your chance to meet one-on-one with over 50 Israeli tech companies from leading segments, such as:


Life Science | AI& Robotics | Blockchain |


Auto Tech | Mobile& Internet | AgriTech | Cleantech and more.

Agenda

08:00

60 mins

Registration

09:00

20 mins

Opening Ceremony
Moderator: Jun HAN, Deputy Chief Evaluator, National Center for Science & Technology Evaluation

09:20

10 mins

Signing Ceremony

09:30

15 mins

Keynote Speech: The Innovation in Cooperation – The Smart Match
Speaker: Amir Gal Or, Founder and Managing Partner, Infinity Group

09:45

15 mins

Keynote Speech: The Next Wave: Opportunities in Life Science for Israeli Companies in China
Speaker: Jiren Liu, Chairman & CEO, Neusoft

10:00

15 mins

Keynote Speech: Medical Innovative Technology Leads the Future of Medical Services
Speaker: Prof. Raffael Beyar, Rambam Medical Center

10:15

15 mins

Keynote speech by Leader of Zhongguancun Development Group

10:30

15 mins

Tea Break

10:45

15 mins

Keynote Speech: Innovation VS Academic –What is The Academic's Contribution to the Innovation?
Speaker: Jeffrey S. Lehman, Executive Vice President and U.S. President, Shanghai New York University

11:00

15 mins

Tea Break

11:15

15 mins

Keynote Speech: Spotlight on Outstanding Smart City Technology
Speaker: Lior Mayer, Tel Aviv Municipality, Ir Olam

11:30

30 mins

The Chambers Panel – The New Area of globalization
Moderator: Ariel Briskin, General Manager, IsCham China (Israeli Chamber of Commerce in China)

12:00

60 mins

Lunch & Free Communication

13:00

195 mins

Roadshow & B2B Matchmaking

16:15

15 mins

The New Wave and Challenges of Fintech
Moderator: Frank Fang, Executive VP and Country Head, HSBC

16:30

45 mins

Blockchain Panel
Moderator: Ariella Berger, Founder, Unbounded Research TLV and Executive Board SIGNAL, Sino-Israel Global Network & Academic Leadership, (中 以 学术 交流促进协会)

18:30

20:30

Powerhouse Launch Cocktail

Documentos

Entradas

Non Member
RMB 1,288
Member

*All IsCham members can enjoy member price.

Precio de Miembro RMB 899
VIP

VIP entry available to VCs with USD funds / listed companies (Executive level only). Approval required.

Gratis

Comunidad

Conecte con 63 que atenderá este evento.

Ver perfiles de la comunidad y añadir asistentes a sus favoritos

Menú