此活動已結束,註冊已經關閉。 IsCham中查看更多活動

Home

Innovative Skills Seminar:

Enhance Your Organization with Israeli Knowhow


November 7, 2018 | INNONATION Powerhouse, Beijing, China

61 E 3rd Ring Rd Middle, Chaoyang, Beijing


北京市朝阳区东三环中路61号 创新国度动力空间


Event Purpose: Enhance Your Organization skills with Israeli Knowhow


Join us for a day of workshops introducing unique organisational tools and skills designed to promote innovation, agility and business success. During the day you will hear from our Israeli experts about their experience, and get an opportunity to learn and practice their unique methodologies, allowing you to grow and bring learnings back to your organization.


This event is also an opportunity to meet with Israeli start up entrepreneurs, learn about their technology and how the knowhow comes into practice


Target audience: Chinese' senior managers and investors


For more information and registration:

https://ischam.eventbank.cn/event/19185/


Seating is limited.


For any questions, please email info@ischam.org

Agenda

08:00

30 分鐘

Registration

08:30

15 分鐘

Israeli Innovation, IsCham GM

08:45

120 分鐘

Turn Your Organization Culture into a Culture of Innovation
- Introducing a Methodology for Building Personal Innovation
- Capabilities and Organizational Innovation culture

10:45

15 分鐘

Coffee break

11:00

20 分鐘

Israeli Startups First round Pitch Session

11:20

10 分鐘

Q&A

11:30

60 分鐘

Breaking China’s glass ceiling by adopting Cross Border methodology
- Learn the top rules for cross-border communication
- Practice Cross-culture communication

12:30

60 分鐘

Lunch break

13:30

125 分鐘

Negotiating in a Challenging Reality: Rules of Engagement
- Dealing with resistance
- Achieving constructive communication
- Soft skills for negotiation under stress
- Increasing awareness for the day after

15:35

15 分鐘

Israeli Startups Second round Pitch Session

15:50

10 分鐘

Coffee Break

16:00

60 分鐘

Cross Border Investment
- Relevant matrix for smart investment
- Parameters for HOW and Where to invest
- Post Investment Integration

17:00

10 分鐘

Q&A

17:10

18:10

Networking and B2B Meetings

Speakers

  • Tamar Chelouche (VP Global Innovation, SIT China)

    Tamar Chelouche

    VP Global Innovation, SIT China

    簡介
  • Amir Gal Or (Founder, INNONATION and Infinity)

    Amir Gal Or

    Founder, INNONATION and Infinity

    簡介
  • Gal Dymant (Chairman, Asia Direct Capital Group)

    Gal Dymant

    Chairman, Asia Direct Capital Group

    簡介
  • Michael Tsur (Business Negotiation Mentor, B.N.M.)

    Michael Tsur

    Business Negotiation Mentor, B.N.M.

    簡介
  • IronSource (ironSource)

    IronSource

    ironSource

    簡介
  • Nostromo (Nostromo)

    Nostromo

    Nostromo

    簡介
  • Sowillo (Sowillo)

    Sowillo

    Sowillo

    簡介
  • Spotad (Spotad)

    Spotad

    Spotad

    簡介
  • Taboola (Taboola)

    Taboola

    Taboola

    簡介
  • TapReason (TapReason)

    TapReason

    TapReason

    簡介
  • GeoEdge (GeoEdge)

    GeoEdge

    GeoEdge

    簡介

Tickets

Non Member

- Standard price for Non member is 1000RMB/person.
- Require approval.
- Attendees from the same organization will receive 50% discount on the 2nd and the 3rd ticket.
*Discount tickets are limited to managers from the following departments only:
HR, Training, Innovation, Investment.
- The seminar will include simultaneous translation
- Contact us to appoint a meeting with one of the speakers

人民幣 500
人民幣 1,000
Member

* All IsCham members can enjoy member price.
- The seminar will include simultaneous translation
- Contact us to appoint a meeting with one of the speakers

會員價格 人民幣 500
Elite Sponsor
首要會員價格 免費
Gold Sponsor
首要會員價格 人民幣 150
Silver Sponsor
首要會員價格 人民幣 250
菜單